Klik op de foto voor de hele galerij

De buitenlandse reizen van BeterJudo zijn legendarisch. In de afgelopen jaren zijn we naar Engeland geweest, Roemenië, Japan, Griekenland, Zweden, Finland, Schotland, Zwitserland en nog veel meer! En altijd is het weekend niet alleen voorzien van een Judowedstrijd, maar ook vrijwel altijd een bezoekje aan lokale culturele zaken. En bovendien is het natuurlijk altijd leuk om met het hele team op stap te zijn!

Lindesberg 2019

Lindesberg in Zweden is geen uitzondering hierop. Het mooie historische stadje Lindesberg gaat in 2019 de gaststad worden van het Open European Special Needs toernooi, een toernooi waaraan iedereen mag meedoen!

Datum

Het toernooi vindt plaats van 30 Mei tot en met 2 Juni 2019. 4 dagen, en 3 overnachtingen.

Wat kost dat?

Aanmelden gebeurt altijd en alleen via de webwinkel.
De totale kosten zijn 545 euro.
Om de aanmelding te bevestigen, moet u voor 1 november 2019 240 euro per persoon overmaken op het gebruikelijke bankrekeningnummer. Het resterende bedrag (305 euro) maakt u over op 1 februari.

De inschrijving sluit op 1 november

  • INSCHRIJVEN gebeurt alleen via deze link.
  • De aanbetaling is belangrijk. We reizen met KLM Groepsreizen en moeten behoorlijk wat aanbetalingen doen. Hebben we de aanbetaling niet binnen, dan kunnen we niet boeken en kunt u dus niet mee. Een aanmelding is dus alleen geldig als er ook betaald is.
  • Zoals altijd: Geld dat we niet hebben gebruikt, storten we weer terug.
  • En ook zoals altijd: Nadat u zich aanmeldt hebben we een scan van uw paspoort nodig. En helaas, de scans van Roemenië zijn alweer vernietigd, zoals de regels voorschrijven.
Wie gaat er mee naar Zweden?
%d bloggers liken dit: