We waren er inmiddels achter dat Zweedse restaurants verbazend goedkoop zijn en dus werd besloten dit keer een Chinees te proberen. Het werd het gerenommeerde sterrenrestaurant “Sushi Wok” en de drie in de zaak aanwezige beroemdheden namen al snel de vlucht toen Katastrof binnenviel. Chinees dus.. toch? Bij bestuderen van het menu viel dan toch echt op dat het vol stond met gerechten als Pad Thai, Tom Ka en meer van dat soort… Thaise gerechten. Niet getreurd, dan eten we Thai. En dat was nog best heel goed, eerlijk is eerlijk. Op deze foto zien we Henkie genieten van zijn Tom Ka soep.
henkieTijdens de wandeling terug naar onze slaapplaats werd het idee opgevat om een bonte avond te organiseren. Dat niet iedereen dol van enthousiasme was laten we even passeren en ook hebben we helaas maar beelden van 2 van de acts.


Voor degenen die het niet verstaan is dit de tekst van het Eendenlied:
Wees altijd lief voor een eend / Want een eend is ook iemand zijn moeder / Hij zwemt in een sloot of een plas / Of ergens waar het nat was / Nu denk je dit is het eind / En dat is het ook.

Zondagavond 3 mei: “Chinees” eten en een bonte avond.
%d bloggers liken dit: